Моите калорийни бомби

9 thoughts on “Моите калорийни бомби”

  1. СтанАхме цивилизовани и надебелЕхме! Въобще прогреса в медицината се тушира много сполучливо с лоши хранителни навици и евтина “junk” храна.

  2. Аз, много си прав-кофти храна ядем. Преди година отслабнах 25 кг., но като спрях да обръщам внимание на храната която ям – гледам 10 съм качил отново.

  3. Мисля, че няма оттърване от тази junk food, освен ако човек не се вманиачи тотално и да премини в другата крайност – да стане маниакално обсебен на тема здравословно хранене. А такова едно поведение може много да му попречи в социалното общуване, защото, знаете хората като видят някой по-странен и различен от тях самите, започват да го изолират и да му се присмиват.
    Според мен, човек не бива да се лишава от храните, които му са вкусни и му се ядат, НО трябва да бъде УМЕРЕН. Много добре знам, че в бонбоните Рафаело няма нищо полезно, но много ми харесват. И като изям един-два днеска нищо ще надебелея, нищо ще ми се срине имунната система, нито ще получа диабет. Така че, когато нещо ми се яде, си хапвам по-малко и изобщо не страдам от наднормено тегло.

  4. Да, ако човек не прекалява всичко е наред. И готвеното е за предпочитане пред кфс.:)

Напишете коментар