Декоративно огледало

13 thoughts on “Декоративно огледало”

 1. Много практично! Ако правилно съм разбрал стикерите се лепят на стената? Това означава да не се притеснявам, че някой ще го счупи по невнимание, а за банята е просто перфектно.

  1. Да, точна така – лепят се на стената, затова се казват стикери 🙂 И цените им бяха между 25 и 50 евро някъде, даже повечето по 25.

 2. Много арт изглеждат, а тези с котетата как ще се харесат на моята малка щерка…..а и има нужда от нещо такова. Ще разгледам сайта, но някак не обичам да пазарувам по нета, освен хотелски резервации, разбира се !
  Мило момиче, къде зачезна, липсваха ми твоите постове…..?
  Много усмивки
  Пепеляшка

  1. Напоследък някак си не мога да се заровя в моя блог и блоговете на останалите. Разбира се, веднага мога да кажа, че нямам време, но това оправдание ми е прекалено изтъркано, защото човек все може да намери малко време, стига да има желание. Не знам дали желание ми липсва или по-скоро съм в “блог” криза, но не мога да седна и да пиша за блога, сякаш не намирам смисъл, не знам защо така се получи. Надявам се скоро тази “криза” да отмине и да се разпиша с нови приятни и позитивни публикации. Дотогава тайно ще надничам от време на време в “Цветно с Пепеляшка” и в останалите мои приятелски блогове! Желая пролетно вдъхновение на всички 🙂

 3. Мило момиче, “накиснах” те в моя блог в една игра-награда….ако не ти се занимава, не участвай, то и аз много се чудех…но съм сигурна, че ще го направиш по забавен начин,ако решиш! А и много ми липсва твоето присъствие из блого-сферата….
  С много усмивки
  Пепеляшка

  1. Много добре се е получило огледалото. Това сам ли си го прави или го поръча някъде?

 4. Това сам си го правих, оказа се че не е толкова сложно да се получат нещата.

  1. Ами вероятно не е сложно ако имаш умения и подходящи инструменти 🙂

 5. Да, необходимо е човек да има необходимите условия. Направих едно пано и едно цвете за приятели и мисля да ги публикувам и тях. Ако някой иска да си направи нещо подобно можем да се разберем 🙂

Напишете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.