Популярни женски парфюми

One thought on “Популярни женски парфюми”

 1. Чудесен списък с наистина уникални парфюми. С изключение на 1-2 всички съм ги пробвала и смея да твърдя, че наистина подсилват женската чувствено и сексапил. Моите адмирации към авторката за избора на парфюмите 🙂 Аз бих споделила още няколко, които също биха се вписали много добре в този списък. Моя топ 3 се състои от:
  Lady Million на Paco Rabanne определено е моя голяма слабост именно зарази ароматните нотки на жасмин, пачули, гардения и мед.
  Coco Mademoiselle от Chanel също едно изключително попадение, а аромата му на роза, жасмин, иланг-иланг, ванилия и други са истинска наслада за сетивата.
  Crystal Noir на Versace притежава чувствен и изкусителен аромат, които се дължи на ароматните нотки на гардения, божур, сандалово дърво и мускус.
  Забелязала съм, че когато използвам споменатите от мен парфюми, както и Chanel No. 5, Princess, Flower и Shalimar, много често получавам комплименти от мъжете около мен за отличнич избор на парфюми.
  Благодаря много за тази статия, аз лично съм фен на парфюмите с цветен и пловод аромат и не съмнено ще изпробвам Safari на Ralph Lauren и Joy на Jean Patou, дори вече съм сигурна какъв подарък да си поръчам за предствоящия ми рожден ден 🙂

Напишете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.