Виенски зоопарк

4 thoughts on “Виенски зоопарк”

 1. Изключителен стил на писане! Как не сте попаднали в някоя телевизия, да се радваме на вашите думи и оттам? Колкото до зоопарка в София….. докато не се появи някоя подходяща програма на ЕС, чрез някой проект да се източат малко пари. … зоопарка ще си мухлясва и вехне! Моля Ви, радвайте ни по-често със статии от ”света”! От ”маркетинга” на местата, за които пишете, трябва да ви затрупват с подаръци! Думите Ви могат да се похвалят с изключителен словесен успех, а разказите Ви, да попаднат в мечтите на най-истинските хора!

  1. Благодаря за високата оценка, Митко. Ще приема думите Ви като искрен комплимент, макар и да подозирам лека иронията в коментара 🙂

 2. Ох, Шьонбрун! <3 Три пъти съм била в зоопарка и пак не успях да го разгледам целия. Но разликата между него и софийския е наистина зашеметяваща… Дори не смятам, че е нужно да се говори за тази разлика и това, което може да се направи в зоопарка, защото ние много можем да говорим, но тези, които трябват да вършат делата, са си стъпили на ушите и изобщо на всички сетива!
  Да, причинявала съм си ходене в Софийския зоопарк, без да имам дете, само и единствено, за да си платя входа с надеждата, че парите ще отидат за нещо добро, но аз съм наивен човек и редовно се лъжа 🙂 Последно съм ходила в парка в София преди 4 години… не мисля, че някога отново ще отида. Гледките бяха потресаващи тогава, както предполагам и сега,,,

 3. Чудесна разходка, била съм там преди 15 години и повече, в един дъждовен и мрачен юлски ден – та спомените ми са доста воднисти и размазани….сега ми припомни красотата на това място.
  С усмивка
  Мария

Напишете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.