Сух шампоан за брюнетки на Label M

5 thoughts on “Сух шампоан за брюнетки на Label M”

  1. Много жалко ;( аз от първият път уцелих и после не открих нещо друго толкова впечатляващо, ако решиш да опиташ на Rene Furterer сухият е и има малки разфасовки ;)

    1. Щом има и малки разфасовки, може да го пробвам по-нататък. Пък и отдавна не съм си купувала нищо на Rene Furterer.

  2. Пробвала съм на три марки сух шампоан и с две ръце ти препоръчвам да опиташ този на Клоран с овес. Взимала съм на Шаума, след като прочетох на няколко места, че момичета са доволни, но аз не съм впечатлена. Взех и един с неизвестна марка за мен, от магазин за професионална козметика за коса, но и той не успя да стигне ранга на този на Клоран. Клорана е от рода на 18лв и го взимам от Ремедиума. Прави обем, мирише деликатно (не като другите два с натрапчива миризма по-силна от парфюма ми) белите следи, ако нанасяш внимателно са сведени до минимум и ми прави косата тооолкова чиста, че самата аз се обърквам в спомените си, кога точно съм мила косата си последно. Мога спокойно да карам с него два дни без да мия. Задължително опитай !!

    1. Благодаря ти за препоръката, Мартина! Ползвала съм продукти на Клоран преди, но никога – сухия им шампоан. Звучиш толкова възторжено по отношение на него, че ми се ще да го пробвам.

      1. От Клоран и аз съм доволна, веднъж ми попадна като част от подаръчен комплект и го тествах, става за извънредни ситуации. По принцип съм малко негативна към този тип продукти, но този спасява положението доста прилично :)

Напишете коментар