Тюркоазеният плаж на Неа Перамос

11 thoughts on “Тюркоазеният плаж на Неа Перамос”

 1. Изглежда прелестно и погледа ми за плаж изцяло се покрива с твоя. Снимките са супер 🙂
  п.с. Пояса с Мини,като ви стане малък го хвърли насам 😀

 2. Точно това искам и аз от морето – спокойствие, чистота и по-малко шум. За съжаление по нашето си море това го има на не повече от две-три места през сезона (като изключим севера, където не съм ходила много) 🙂 Онзи ден бях на Силистар – най-южния ни плаж, и там беше разкошно, препоръчвам ти го 🙂 А сега започвам да се оглеждам за офертичка за Неа Перамос, че не съм шофьор и ще трябва да е организирано…

 3. Ооо, Силистар. Не е това, което беше, Ели. Беше наистина див и девствен и слабонаселен. Последния път (преди няколко години) като ходихме, беше такова гъмжило от народ, пък и тези, дето са решили, че ще събират пари за “частен” паркинг в резерват нещо ме издразниха. И все пак, е един от най-хубавите ни плажове, да.

 4. Чета и препрочитам твоята статия- такова безгрижие, такова настроение, иска ти се да се телепортираш там. Пак ме ощастливи емоционолно, щастливо езерце!

 5. Разкош!И ние ще посртим Кавала и задължително ще потърся този плаж!Вие там къде бяхте отседнали,Боби?!

 6. Мими, той е на около 20 км. от Кавала. Ние бяхме в Сандански и просто решихме да отскочим до там без нощувка, но искаме да си направим една мини-почивка с няколко нощувки и ще търся тепърва хотели, най-вероятно в booking.

  1. Да и аз там търся нещо,защото много ми хареса местенцето,главно заради водата и наличието на по-малко хора….

 7. Здравей 🙂 Запътили сме за натам за уикенда – има ли готини места и за хапване?

  1. Здрасти! Ами специално плажа, на който ние сме ходили, има само едно заведение, което е по-скоро бар, отколкото за хапване. За останалите плажове нямам представа как е положението с храната.

Напишете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.