Тюркоазеният плаж на Неа Перамос

11 thoughts on “Тюркоазеният плаж на Неа Перамос”

  1. Изглежда прелестно и погледа ми за плаж изцяло се покрива с твоя. Снимките са супер :)
    п.с. Пояса с Мини,като ви стане малък го хвърли насам :D

  2. Точно това искам и аз от морето – спокойствие, чистота и по-малко шум. За съжаление по нашето си море това го има на не повече от две-три места през сезона (като изключим севера, където не съм ходила много) :) Онзи ден бях на Силистар – най-южния ни плаж, и там беше разкошно, препоръчвам ти го :) А сега започвам да се оглеждам за офертичка за Неа Перамос, че не съм шофьор и ще трябва да е организирано…

  3. Ооо, Силистар. Не е това, което беше, Ели. Беше наистина див и девствен и слабонаселен. Последния път (преди няколко години) като ходихме, беше такова гъмжило от народ, пък и тези, дето са решили, че ще събират пари за „частен“ паркинг в резерват нещо ме издразниха. И все пак, е един от най-хубавите ни плажове, да.

  4. Чета и препрочитам твоята статия- такова безгрижие, такова настроение, иска ти се да се телепортираш там. Пак ме ощастливи емоционолно, щастливо езерце!

  5. Мими, той е на около 20 км. от Кавала. Ние бяхме в Сандански и просто решихме да отскочим до там без нощувка, но искаме да си направим една мини-почивка с няколко нощувки и ще търся тепърва хотели, най-вероятно в booking.

  6. Здравей :) Запътили сме за натам за уикенда – има ли готини места и за хапване?

    1. Здрасти! Ами специално плажа, на който ние сме ходили, има само едно заведение, което е по-скоро бар, отколкото за хапване. За останалите плажове нямам представа как е положението с храната.

Напишете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.