В отговор на хейтърите

2 thoughts on “В отговор на хейтърите”

  1. Всеки е свободен да прави каквито видеа прецени, доста хора следват канала на Кейси. Проблемът е, че говори/показва неща, които просто не са верни. В едно от последните си клипчета обещава “секси ръце”, които са достатъчно силни за 17 торби от пазара… ами, смешно е, упражненията в никакъв случай няма да доведат до резултата, ако ще да ги прави по 2 пъти на ден. На всеки има фитнес на разположение, но bodyrocker например показват доста вариации за домашни условия – упражнения, които наистина са ефикасни.
    Начинът й на хранете също е доста съмнителен.

    Но си права. Хейтъри наистина има, някои хора не умеят да си изразят мнението по възпитан начин наистина.

    1. Предполагам, че си права, Инна. Не знам, дали Каси има образование и истинска практика на фитнес инструктор, но хората, които сериозно желаят да променят телата си, си изготвят индивидуална програма и хран. режим при професионалисти. Каси и подобни на нея са за вдъхновение и поддържане на тонуса. В България имаме също няколко подобни онлайн инструктори и инструкторки, които без да имат образование си позволяват да правят диети. Едната от тях проклрамира изцяло своята високомазнинна диета и заклеймява какво ли не. Това може да работи за нейния организъм, но без да е лекар, не бива да го “предписва” на всички останали.
      Както и да е. Акцентът, който исках да поставя, не е върху съмнителния професионализъм на блогърите и ютюбрите, които си дават мнението и показват своя начин на живот, спорт и т.н., а върху хейтърите, които бълват омраза просто, за да утешат себе си, както и върху социалния натиск да се поместим в някакви калъпи, които са неразумни и нездравословни. Много харесвам и споделям и изказването на Каси за правото ни да съдим някого, особено без да го познаваме, защото ние не знаем съдбата и живота на този човек. Лесно е да се съди и критикува и да се хвърлят обиди, трудно е да се прояви разбиране и човечност.

Напишете коментар