Dr.Scheller: Bio Lavender – нощен крем

4 thoughts on “Dr.Scheller: Bio Lavender – нощен крем”

 1. Прочетох поста още сутринта в леглото,идва ми имейл с новите ти постове :)))
  Страхотен е и много информативен. Това за пъпките донякъде е нормално,започвайки да използвам био продукти,лицето ми също в един момент се беше изпъпчило,но разбрах в последствие,че се чисти и затова се получава така,както и с косата ми стана първите няколко месеца. Трябва да пробвам и аз нещо на бранда,изглежда добре :))

  1. Ей, каква вярна читателка си ти, Гале! Благодаря :)
   Пъпките не мисля, че бяха от крема, а по-скоро поради някаква друга причина.
   Обезателно пробвай нещо на Dr.Scheller, когато изхабиш твоите нови красоти, разбира се.

 2. За първи път попадам на блога ти и вече ме грабна със този пост хаха :)
  Не много от моите познати са пробвали марката но аз съм доста доволна. Ползвам organic jasmine хидратиращ крем и е добър за кожата ми. И аз бях малко скептична към марката, може би и до някъде заради цената. В Германия крема струва 12 евро когато аз го купих. Преди това обаче бях страшно разочарована от Estee Lauder Hydrationist които е далеч по-скъп, но след като винаги съм в търсене на перфектния хидратиращ крем реших да му дам шанс, а свърших със зачервявания, сърбеж и някакви dry patches по лицето ми. Никога не ми се беше случвало но веднага спрях да го ползвам. Но определено марката dr. scheller е приятна изненада за мен :)

  1. Така е – не винаги високата цена е гаранция за качество. Сигурно ако Dr Scheller струваха по 100 лв. всички щяха да са луди по тях.

Напишете коментар