ББ крем: тайната на корейските красавици

6 thoughts on “ББ крем: тайната на корейските красавици”

 1. Тъкмо преди няколко дни си купих ББ-тата на Мейбълин и Гарние (за мазна кожа). Първия крем на Гарние мие беше ужасен, но този засега ми харесва, даже повече от мейбълинския, за който бях прочела добри отзиви. И аз скоро ще се разпиша с ревю, а ще ми е интересно и твоето мнение!

  Поздрави!

 2. Аз от няколко месеца тествам два бб крема: единия на Skin79, другия на Missha и честно казано от този на Missha съм доста доволна. Наистина с много малко количество се постига много. Преди това ползвах и бб крема на Гарние за мазна кожа и също си го харесвах. Единственото, което ме притесняваше малко с крема на Гарние беше силната миризма на алкохол. Пък и така ми се щеше да оптам иситнки корейски бб крем 🙂 Добре че сега летния ми тен вече позачезна, та корейските кремове ми пасват добре на цвета на кожата.
  П.С. Чак сега го открих блога ти, но с удоволствие ще го изчета 🙂

  1. Привет! Много се радвам, че си открила интересни четива в блога ми. В Корея външният вид и лицето са издигнати в култ и тяхната хубост е също толкова важна, колкото и личностниет качества на човека. Не случайно, точно от корейците (както и от японците) се учим на трикове за порцеланова кожа. Аз също имам ББ крема на Гарние, не го ползвам особено редовно, въпреки че това е един доста приятен ББ крем. В интерес на истината не съм забелязала мирис на алкохол и дори смятам, че е по-добър от други по-скъпи ББ кремове

   1. И аз отначало не забелязах нищо, и един път от любопитство го помирисах отблизо и тогава ме лъхна алкохолът. Не че не го ползвам вече, напротив, но имам само тъмния вариант и в момента не ми пасва на тена. Опитвала ли си корейски бб кремове? Поздрави 🙂

    1. Имам стар опит с корейска козметика и тогава не бях очарована. Самите корейки ползват корейските марки само защото са евтини, но всяка корейка се стреми или си мечтае за “западна” козметика. Сега нещата вероятно са се променили, защото корейците се развиват доста динамично във всички браншове и допускам, че и в козметичния са дръпнали. Но в интерес на истината не съм пробвала популярните корейски ББ кремове.

Напишете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.