Бюджетна козметика

17 thoughts on “Бюджетна козметика”

 1. Нинче, чудесен е пилинга, както и маската с активния въглен. Мисля, че няма да сбъркаш ако си го вземеш.

 2. Маските на Амрита са много добри 🙂 Ползвала съм с морски соли и тогава ми помогна доста, защото имах проблеми с кожата. Имат ги и единични опаковки, но незнайно защо намирам разлика и предпочитам в голяма кутия.

 3. Този пилинг направо се загнезди в ума ми. Като се прибера в БГ някой ще търся вариант да го проимам 🙂
  А за крема на Атрикс само прекрасни неща мога да кажа – не любимец, не фаворит, а направо необходимост, без която не мога да живея 🙂

 4. По някаква случайност ползвам нощния крем на DMRITA и трябва да ти кажа, че аз съм много доволна- лицето ми е меко и влажно. Иначе структурата действително е такава – като насипана.

  1. Ами явно на всяка кожа действа по различен начин. При мен беше силно дехидратиращо.

 5. Не бих експериментирала с крем за лице на този етап, но с кремовете за ръце със сигурност. Те свършват толкова бързо, а и не е лесно човек да попадне на хубав. Иначе и аз един път съм си купувала списание, заради продукта в него, пак червило Клиник, но в друг цвят. С кеф си го използвам, почти привърши 🙂

 6. Червилата в списанията са мостри. На повечето от тях си пише “Not For Sale” или дори и да не пише, то се подразбира – за 8 лв получаваш списание и червило. Обикновено тези бройки са samples – предназначени са за излагане по витрини, снимане в каталози и т.н. Що се отнася до “Био” кремът Дева изобщо може да разкарате частта “био” от наименованието му, защото въпреки биомаслата, има Petrolatum, Parrafinnum Liquidum и други подобни “био” неща (едното е нефтен дериват, другото е течен парафин – сиреч същото), което изобщо не е био, а измишльотина на производителя.

 7. Едно се чудя, няма ли начин тези производители, които пишат неверни данни на етикета или дори подвеждащи такива както е в случая с крема на Дева – никъде не пише био крем, но има големи надписи BIO масло, BIO олио, серия BioVital, да бъдат осъдени. Това де юре е според закона, но факто е измама.

Напишете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.