Чисто лице

6 thoughts on “Чисто лице”

 1. Аз от гъбата не съм никак доволна и я използвах за тялото,имах тази за смесена кожа. Гела от алое чист ли е или само името му такова?

  1. Ти защо не си доволна от коняка, Гале?
   Ще снимам довечера или утре състава на гела и ще ти го пратя, в момента не мога да съм сигурна. Но пише натурален. Доколкото си спомням имаше някоя-друга съставка, но не помня точно кои.

   1. Ами никакво почистване не видях от нея върху лицето,за разлика от други,които съм ползвала и ползвам в момента. Ок,благодаря ти.

 2. Бях забравила за тези гъбки, благодаря ти, че ме подсети:)
  Пяната също ми звучи много добре и май реших какво ще правя в обедната почивка 🙂

 3. Дали няма да си поръчам една такава гъбка още утре?? :)))
  Използвам мицеларната вода на Биодерма в момента, най-сетне проумях причината за всички хвалебствия – та тя е просто коренно различна от синьо-зелената версия, която щипе безобразно!
  Тя е третият продукт от почистващата процедура, първият е смес от зехтин и мицеларна вода, която използвам за очите, страхотно се справя с очна линия; вторият продукт е измивно гелче с лайка на Алверде – за първи път попадам на неизсушаващ измивен продукт. Мисля да комбинирам гъбката точно с него.
  Любопитна съм и за муса на Биодерма. А ти пробвала ли си крема за лице от серията за алергична кожа (Толеранс май се казва, не е пред мен)? Имаш ли впечатление от него?

  1. Чувала съм за смес от розова вода с някакво масло, но не ми е хрумвало, че мицеларната вода също може да се ползва по този начин за очен дегримьор.
   За кремчето на Биодерма – да, ползвала съм го Tolerance plus. Много лек, приятен, не дразни, за лятото е идеален. Но за зимата за мен не е подходящ. За нощен предпочитам нещо по-мазно, а за сутрин преди да изляза също не бих го избрала, тъй като и хидратиращ, а в комбинация със студа, не е ок. Пък и напоследък ми се ще дневните да имат слънцезащитен фактор, понеже забелязвам повече пигментни петънца.

Напишете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.