Грижа за косата, 2

7 thoughts on “Грижа за косата, 2”

 1. Този лосион за след къпане ли е? И всекидневно ли се слага? В моите лосиони,които са за след къпане масла няма,а и според мен няма как едно масло сложено особено в корените след къпане да не утежни косата. Жалко,че нямаш време за индийските билки,защото решават куп проблеми и помагат повече от скъпи ампули и мазила. 🙂 Разкошен пост,полезен и информативен.

  1. Да, Галe, така звучи: “Нанасяйте ежедневно върху мокра или суха коса, масажирайте леко, оставете за няколко минути и стилизирайте.”
   Ами жалко за индийските, така си стоят, но просто си трябва време за тях и то регулярно. Ти пробвала ли си ги против косопад?

   1. Тогава ти препоръчвам да го ползваш като маска,добави и кокос примерно и стой няколко часа след това измий. Гледай следващият път ако е без измиване да е без масла. Индийските билки,аз принципно ги ползвам против косопад,освен нийма с който лекувам дерматита. На мен ми помагат много,пък и не изискват толкова време,докато се лакираш ръце и крака можеш да стоиш с тях.аз си правя вече само 1 път в седмицата.

    1. Супер идея! Тъкмо се чудех, дали да не го мятам в коша лосиона. Ох, пак ще ги ревизирам и индийските значи…пак ме зарибяваш 🙂

 2. Здравейте и благодаря за наистина полезният пост..:)
  Бихте ли ми обяснили за тези индийски билки?
  Заинтригувахте ме, а имам и проблем с косопад напоследък..:(
  Откъде се закупуват, цена, ползи и изобщо всичко, което не се сещам да попитам..
  Предварително благодаря и пожелавам прекрасна и уютна вечер..:)

  1. Здравейте, радвам се, че съм Ви бола полезна с информацията, която споделям.
   Относно индийските били не съм особено компетентна, тъй като почти не съм ги ползвала, но ако надникнете в блога на Галя, със сигурност ще придобиете добра представа.
   Иначе, ги бях поръчала от hennafox и си спомням, че цените им бяха доста прилични.

 3. Следя тази поредица с огромен интерес, ще очаквам повече отзиви 🙂 за последните ампули.

Напишете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.