Dr.Scheller: Bio Lavender – нощен крем

4 thoughts on “Dr.Scheller: Bio Lavender – нощен крем”

 1. Прочетох поста още сутринта в леглото,идва ми имейл с новите ти постове :)))
  Страхотен е и много информативен. Това за пъпките донякъде е нормално,започвайки да използвам био продукти,лицето ми също в един момент се беше изпъпчило,но разбрах в последствие,че се чисти и затова се получава така,както и с косата ми стана първите няколко месеца. Трябва да пробвам и аз нещо на бранда,изглежда добре :))

  1. Ей, каква вярна читателка си ти, Гале! Благодаря 🙂
   Пъпките не мисля, че бяха от крема, а по-скоро поради някаква друга причина.
   Обезателно пробвай нещо на Dr.Scheller, когато изхабиш твоите нови красоти, разбира се.

 2. За първи път попадам на блога ти и вече ме грабна със този пост хаха 🙂
  Не много от моите познати са пробвали марката но аз съм доста доволна. Ползвам organic jasmine хидратиращ крем и е добър за кожата ми. И аз бях малко скептична към марката, може би и до някъде заради цената. В Германия крема струва 12 евро когато аз го купих. Преди това обаче бях страшно разочарована от Estee Lauder Hydrationist които е далеч по-скъп, но след като винаги съм в търсене на перфектния хидратиращ крем реших да му дам шанс, а свърших със зачервявания, сърбеж и някакви dry patches по лицето ми. Никога не ми се беше случвало но веднага спрях да го ползвам. Но определено марката dr. scheller е приятна изненада за мен 🙂

  1. Така е – не винаги високата цена е гаранция за качество. Сигурно ако Dr Scheller струваха по 100 лв. всички щяха да са луди по тях.

Напишете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.