По плажовете на Закинтос

10 thoughts on “По плажовете на Закинтос”

  1. Пленителна статия…. и само това може да се каже, защото всички прекрасни думи са използвани в нея! Каквото и да коментира човек, то ще бледнее пред пъстрите словосъчетания, пред цветовете на снимките. Човек би казал – това е макет на Рая. Моля, ходете на Черно море и хвърляйте фасовете си там. Тук е само за мен.

    1. Благодаря ти много, Митко. Радвам се, че съм успяла да пресъздам, макар и до известна степен, очарованието на мястото. Що се отнася до Черно море, то беше приказно, но алчността и овчата мисъл го погубиха.

  2. Трогваща до мечтание, до бленуване…до релаксиране статия! Хепипонд, класата ти се усеща навсякъде- и в речника, и в пресъздаването , и в снимките…Очаквам с нетърпение следващия пост!

    1. Камео е илюзорно примамлив според мен. На снимки изглежда една доза по-приказно, когато всичко е “кадрирано”, няма жега и туристи. Още повече, че заради тези сватби често плажът е затворен.

  3. Имах наум Закинтос да бъде дестинацията за рождения ми ден… но след твоите текстове, вече е план! Прекрасно, прекрасно :))

Напишете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.